Translate

Am văzut familia perfectă

11 februarie 2019

      Ieri dup-amiază, la un semafor, pe partea cealaltă a străzii, unde vroiam eu să ajung, se oprise o familie fericită care ieșise la plimbare. Domnul ronțăia semințe și dădea cojile pe jos; doamna mânca chipsuri și cu mâna stângă hrănea copila de 3, 4 ani, care sprijinea un cărucior de păpuși, între cei doi adulți.

      Doar atât, că dacă mai scriu ceva, risc să nu mă mai opresc. 😶


4 comentarii:

 1. 😂 Si cu citatul zilei de mai jos cum ramane?!...😀😀😀
  Stiu ce greu e!!!
  Maria

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria, este! 😁 Dar daca ma gandesc mai bine, n-am zis nimic de rau, doar am relatat o situatie. 😶 Am fost ironica, da, dar daca ma intrebi pe mine, pana la barfa mai e.

   Ștergere
 2. Nici vorba de barfa. Citind citatul zilei mi am amintit de pr Paisie Aghioritul, povestioara lui era despre o albina care era intrebata de mizerie si ea raspundea ca nu vede nicio mizerie, vede doar flori, apoi era intrebata o musca de frumusete si ea nu vedea decat murdaria, cam asa ceva.
  Pana ajungem sa nu vedem decat binele si frumosul cred ca ne cam trece viata...☺ Am cam fost "setati" sa vedem ceea ce deranjeaza, ceea ce poate fi criticat. Problema e ca felul asta de a vedea lucrurile ne face chiar pe noi mai nefericiti!😊

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din fericire pt mine, le vad, dar nu le mai disec. Daca stau sa mai fac si analiza pe text, chiar imi trece viata, vorba ta! Si aud zilnic o gramada, si vad, constat pe moment si pana la sfarsitul zilei le-am si sters cu buretele. Din pacate, asta ciobeste din empatie, dar am nevoie sa imi conserv energia pt mine si ai mei.

   Altfel, da, masura din povestioara cu parintele e greu de atins, dar nu imposibil. 😊

   Ștergere

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS