Translate

Și Ada face quilling!

10 noiembrie 2017

             Probabil că ați observat deja că din când în când mai promovez pe câte cineva care face diverse lucruri manual. Și nu pentru că mi se cere, ci pur și simplu pentru că tocmai creațiile sale o  recomandă. Până acum v-am povestit despre Andreea și săpunurile ei (între timp, a dezvoltat o întreagă colecție de cosmetice naturale: creme, deodorante, balsamuri de buze, spray-uri pentru păr și altele) despre Druș și produsele sale personalizate, iar azi e despre Ada, care face quilling. Și ce quilling, ce modele, câtă măiestrie! Pe Ada am descoperit-o căutând inspirație pe internet și nu mi-a mai venit să-mi iau ochii de la creațiile sale. 
             După cum menționează pe pagina sa de blog, face quilling din 2011. Și se vede, fără exercițiu intens și multă pasiune nu cred că ar fi ajuns la așa minunății! Nu ne cunoaștem (poate în viitor, cine știe), dar am îndrăznit și i-am lăsat un mesaj de apreciere, în care am întrebat-o despre cât de îngustă este hârtia cu care lucrează și mi-a confirmat ceea ce bănuiam deja: majoritatea lucrărilor sale sunt pe bază de fâșii de 3 mm lățime.
             Imaginile sunt de pe pagina sa de Facebook, dar eu am dat întâi de blog, după ce am descoperit pandantivele de mai jos. Minunați-vă și vă bucurați! 

Să vă mai spun că acesta este nivelul la care visez să ajung?  


Quilling by Ada

Quilling by Ada

Quilling by Ada

Quilling by Ada

Quilling by Ada
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS