Translate

Organizare

03 noiembrie 2017

Am intrat așa, într-o fază în care am impresia că sunt împrăștiată în mai multe direcții și că trebuie să mă adun cumva, să mă hotărăsc ce-i cu adevărat important (în afară de familie și serviciu, asta-i de la sine înțeles). Și evenimentele din ultima vreme au contribuit cumva la această reacție.
Așa că în această dimineață am început exercițiul numit Morning Pages, despre care am citit la Inoza la un moment dat. Am scris puțin peste două pagini, nu trei, cât e norma, dar așa mă pornisem, încât abia m-am oprit, după ce mi-am spus să mai las material și pentru zilele următoare. Simt nevoia să scriu mai mult, chiar cu prețul de a mă întoarce la clasicul jurnal din adolescență. Și atunci îmi era de un real folos, vedeam mai clar lucrurile după ce le așterneam pe hârtie. Plus că e un exercițiu bun ca să nu uit scrisul de mână.
Totodată, mi-am făcut o listă cu subiecte despre care vreau să scriu pe blog, sper să reușesc să le bifez pe toate în viitor. Sunt convinsă că mereu va fi ceva pe lângă, dar parcă mă sunt mai în siguranță așa. În plus, am început să urmez sfaturile Simonei  și cred că sunt pe drumul cel bun, nu mă mai simt chiar atât de uitucă. Săptămâna asta, deși a fost vacanță pentru cei mici și au stat părinții mei cu ei, pentru mine tot agitată a fost, în fiecare zi am avut diverse de făcut după program, m-am revăzut și cu fostele colege e serviciu, iar moartea mamei colegei lui Matei s-a adunat altor întâmplări triste (cum ar fi niște divorțuri), care m-au scos, temporar, din ale mele. De piatră să fii, ca să nu te miște în niciun fel astfel de lucruri!
Una peste alta, au fost niște zile care nu au trecut în zadar, chiar dacă am realizat că mai e puțin și se încheie și acest an și eu încă nu am aflat pe unde se duce timpul, când se duce. 

Dacă voi știți, vă rog să-mi spuneți și mie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS