Translate

Tomnatice

13 octombrie 2017

dintr-o toamnă mai veche
           Tata e născut toamna, într-o zi de 13, fratele lui, iarna, tot într-un 13, eu primăvara, într-o zi de 26, multiplu de 13. Tot într-o astfel de zi m-am căsătorit, iar când am venit în Bucureşti şi am stat în gazdă, la interfon trebuia să apăs tot... 26.  Matei a venit într-un 27, 26+1. Cu toate astea, n-aş putea nici să spun că 13 a fost un laitmotiv al vieții mele, ca-n "Ciuleandra" lui Rebreanu, nu m-am simțit urmărită de ghinion. Şi asta în ciuda faptului că bunica din partea mamei a murit la 2 zile după ce am împlinit 11 ani, iar bunicul matern, de ziua mea onomastică... De coincidențe, oricum, nu am dus şi nu duc lipsă.
          Odată cu toamna, însă, îmi scade pofta de scris şi creşte cea de făcut poze. Sper să-mi mai regăsesc, măcar uneori, poezia şi să mai şterg de praf blogul dedicat fotografiilor; nu de-alta, dar abia astăzi am observat că n-am mai postat pe acolo de (aproape) un an de zile...
          Şi după o luuungă pauză, cred că în sfârşit mă voi mobiliza pentru nişte quilling. Sunt inconsecventă, ştiu, îmi piere destul de uşor entuziasmul, dar, dacă apare o motivaţie externă, sunt şanse mari să mă activez. Sper să nu rămân doar cu zisul şi cu melancolia specifică anotimpului în curs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS