Translate

Panoramice bucureştene

12 mai 2014

Vedere din Orăşelul Copiilor

Parcul TineretuluiParcul Carol-Monumentul Eroilor

O seară hai-hui prin centrul vechi

Fântâni în Orăşelul Copiilor

6 comentarii:

 1. Vai, Crengu, dar tu faci niste poze superbe! Era un concurs, "Ochiul Magic", daca nu ma insel... trebuia sa participi :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Eeee, hai sa nu exageram. :) Conteaza si aparatul. Cat despre concursuri, chiar nu-mi sta mintea la ele. Am un blog foto, imi ajunge, ca asa "des" postez pe el... :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Apai tu, cu un aparat simplu faci asa poze, nu-mi imaginez ce ar iesi daca ai avea unul super profesional. Poze minunate.
  Apropo, azi mi-a revenit din deplasare aparatul foto. L-am trimis la reparatii pe garantie prin ianuarie si abia azi s-a intors. Uf, credeam ca l-am pierdut definitiv. Sunt mega incantata, acum ca mi-am luat si o lentila mai performanta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Tina-Iti multumesc si tie pt aprecieri. Intr-adevar, nu am un DSLR si nici nu-mi doresc unul, din cauza marimii. Mult timp am avut un Sony DSC H2, care la un moment dat mi-a devenit cam maricel si din cauza de copil, am inceput sa-mi doresc ceva care sa m-ajute mai mult la pozele in miscare. Asa ca acum am un Canon G12, pe care inca n-am apucat sa-l explorez la maxim. Si nu-ti inchipui ca-l folosesc pe manual, n-am ajuns asa departe.

  Poi cu aparat proaspat reparat si lentila nou-nouta, ehee, abia astept sa ne arati ce poti face cu ele. :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce faine sunt pozele!
  ce ma bucur, Bucurestiul este inca verde, sau cel putin asa pare!

  RăspundețiȘtergere
 6. Liliana, da, Bucurestiul inca n-a fost inghitit de tot de betoane. Sper sa nici nu fie! :D

  RăspundețiȘtergere

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS