Translate

Copiii nevaccinaţi sunt mult mai sănătoşi!

10 septembrie 2013


(preluat de aici)

              
                Nu am spus până acum nimic pe această temă, deşi există o adevărată polemică pe seama subiectului în discuţie. Ca atare, nu vreau să declanşez nici aici o dezbatere pro-contra vaccinuri, mai ales dacă iese cu scântei. Cine doreşte să lase un comentariu, e liber să o facă, nu voi cenzura decât dacă se depăşeşte limita bunului simţ.
               Eu zic aşa: înainte de a lua orice decizie, e bine să fim informaţi, să ştim avantaje şi dezavantaje pentru a putea hotărî în cunoştinţă de cauză. E clar că niciun părinte nu doreşte răul copilului său, aşa că nimeni nu ar trebui să-l catalogheze drept "nebun" pe cel care nu-şi vaccinează pruncul şi cu atât mai puţin medicul de familie, aşa cum ştiu că se mai întâmplă.
               Cât despre obligativitatea vaccinurilor şi a faptului că micuţii nevaccinaţi nu sunt primiţi în colectivitate (creşe, grădiniţe, etc.), lucrurile nu stau deloc aşa. După cum se spune şi în materialul audio-video ataşat, internetul vuieşte de informaţii, căutaţi, citiţi!

               Indiferent că vă vaccinaţi sau nu copilul, decideţi după ce v-aţi informat, nu judecaţi pe nimeni pentru alegerea făcută şi nu vă faceţi procese de conştiinţă inutile, tot întrebându-vă dacă aţi procedat bine sau nu. 
Mai presus de om nu este decât Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS