12 noiembrie 2011

În fond, e vorba doar despre alegeri

E multă mirare încă şi o continuă şlefuire de suflete. Iar timpul... el deja nu mai trece, parcă ştie numai să zboare, încât aş vrea să-i pun frâu şi să-l rog să-mi mai lase o clipă, o secundă... E atât de multă minune în toate încât nu am cum să nu mă întreb cât de vrednică sunt...

Dar oamenii... ei nu se gândesc să ofere, aşteaptă doar să li se dea. Oamenii... nu ştiu să aibă răbdare, iar de făcut nici nu se pune problema. Nu ştiu dacă trecerea vremii, dacă progresul tehnologic sau faimoasa criză economică i-a făcut aşa, dar oamenii sunt atât de preţioşi de la un timp, atât de... sensibili. Şi nu în sensul bun al cuvântului. Deranjaţi de cerşetori, de copii care plâng, de animale rătăcite pe străzi, de zgomotul ambulanţelor sau al maşinilor de pompieri şi lista ar putea deveni atât de lungă încât mă întreb ce i-a făcut pe oameni atât de irascibili? Când şi de ce au devenit în stare să te ucidă, uneori, doar cu o privire?

Şi viaţa e atât de scurtă... câte se pot pierde uitând să fim, să trăim, să savurăm la maxim clipele frumoase... de ce să alegem să vedem doar jumătatea goală a paharului?Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML