15 februarie 2010

Welcome back?

I'll be back. Nu ştiu de ce, nu (prea) am motive. Probabil din inerţie, sau din obişnuinţă. Poate o să aflu. Oricum, sunt câţiva oameni care au continuat să creadă în mine. Oare de ce?
Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

6 comentarii:

 1. Bine ai revenit!
  Ţi-ai luat un concediu cam lung. Deja m-am îngrijorat că nu ţi-e dor de mine :P.

  Ştiam eu că nu ăsta era răspunsul la ceea ce aveai pe suflet. Ştiai şi tu :).

  Te iubesc din suflet prietenă dragă!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce ma bucur ca ai revenit!!! Am dat de nu stiu cate ori click pe blogul tau, din obisnuinta, desi vazusem ca l-ai dezactivat.

  Te pupic si astept sa scrii!>:D<

  RăspundețiȘtergere
 3. :) Sandrina- Raspunsul sufletului meu e ceva mai mult decat un blog, drept pt care va mai trece mult pana voi mai scrie ceva. Iti multumesc pt tot, iubita! >:D< :*

  Andreea, Logatu- Imi pare rau sa va stric bucuria, dar voi mai lenevi ceva timp. Puteam si ar fi trebuit sa-l sterg de tot, mai ales ca nu-mi place sa las lucrurile in paragina. De ce totusi nu l-am sters? N-am un raspuns la toate, nici macar la propriile mele intrebari. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine ca ai revenit, Crenguta. Am observat lucrul asta si te-am adaugat la blogroll (ca te stersesem). Daca nu te superi, te rog sa ma pui si tu cu blogul pe care scriu, cel de pe blogspot. Multumesc si iti doresc sa ai inspiratie ca sa scrii cat mai multe articole interesante.

  RăspundețiȘtergere
 5. @Geocer-Ma bucur sa stiu ca mi s-a simtit lipsa. :D Am facut modificarea in blogroll, fara nicio suparare. :) Cat despre inspiratie si articole, multumesc, ramane de vazut ce va iesi.

  RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML