20 iunie 2009

Update

Problemele tehnice continua inca. De-asta cand prind comp sau laptop cu net (nu ca al meu) nu mai scriu cu diacritice.

Weekend liber. Impropriu spus, in conditiile in care am avut examen de dimineata. Mi-am propus sa ajung la Bookfest si n-am reusit, organismul meu a zis ca are nevoie de cateva ore de somn. Drept urmare, m-am odihnit un pic si dupa-amiaza am pornit spre Parcul National. De ce? Pentru ca incepand de ieri si pana maine, s-a transformat in Parcul Artelor: teatru, dans, film, concerte, street dance, jonglerii, surprize pentru pitici si multe altele.

M-as fi lipit de un hamac, erau o gramada intr-un loc special amenajat pentru ele. Dar n-am avut loc de cei mici, asa ca m-am lasat pagubasa. Poate cu alta ocazie o sa mai scot si eu la aer copilul din mine. :P

Acesta este unul dintre lucrurile pentru care imi place Bucurestiul: are o gramada de parcuri, pe alese pentru fiecare, in functie de preferinte sau de zona in care locuieste. Si daca tot sunt la capitolul parcuri si arte, sa va vand un pont, poate ajungeti pe aici si vreti sa vedeti. Vineri, 26 iunie, este Noaptea Lunga a Filmelor Scurte. La teatrul de vara, din Herastrau, incepand cu orele 21:00.

Maine cred ca inca imi permit sa ma rasfat, luni am cate ceva de pus la punct pentru un eveniment special si revin, bineinteles, la invatat, pentru ca mai am un singur examen si termin sesiunea. Sau ea pe mine, vedem. Cert e ca imi dau seama ca aproape s-a dus un an de master si inclusiv un an de Bucuresti. Si daca in urma cu ceva timp nimeni nu pricepea avantul meu pentru capitala (cine ma cunoaste, stie), in acest an toate au inceput sa capete sens.

Si-acum se succed atat de firesc, atat de linistit...Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

2 comentarii:

  1. Bafta multa pe sfarsit de sesiune si vacanta placuta dupa aceea.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Geocer: Merci, dar n-o sa am vacanta, pana in septembrie :) E prima vara in care am serviciu. :P

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML