29 iunie 2009

Ajutaţi-o pe Ana să trăiască!


Pentru că e tânără şi ar trebui să aibă toată viaţa înainte. Pentru că e groaznic să ştii că cineva se luptă să supravieţuiască. Pentru că e simplu. Donaţi sânge pentru Ana! Are doar 23 de ani şi dacă nu primeşte sânge, moare! Ajutaţi-o să trăiască!

"Urgent, donare de sange pentru Ana – 23 ani, studenta, fiica si prietena – care a avut in seara de vineri 26.06.2009 un accident in timp ce se indrepta spre mare, masina in care se afla rostogolindu-se de pe autostrada soarelui in dreptul km 30. In momentul de fata, starea ei este foarte grava, traieste din transfuzii si are mare nevoie de sange!! Nu conteaza grupa!

Datele pe care trebuie sa le specificati obligatoriu la donare pentru ca sangele sa mearga la ea sunt: Onisor Ana-Maria-Alexandra internata la Sf. Pantelimon.

Detalii despre donarea de sange gasiti aici http://www.doneazasange.ro/donatori.html

Pentru cei care nu stiu sa ajunga, ne intalnim luni dimineata – 29.06.2009 dar si marti – 30.06.2009 la ora 8 la gura de metrou piata victoriei de langa Orange. Donarea se face la Institutul Hematologic Bucuresti de pe strada Dr Felix (in spatele spitalului Filantropia). Pentru orice alte detalii apelati 0724 235 093 / 0727 165 490

Orice grupa de sange este binevenita, Ana este primitor universal! Daca nu puteti luni, puteti merge marti sau miercuri pentru ca ea va avea non stop nevoie, dar va rugam sa o ajutati!

Persoana de contact este Andrei Tanasele, 0727 165 490 !!! "

Mai găsiţi alte detalii în comentariile de aici http://www.cabral.ro/despre-altii/ana-ajutor-sangeSubscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Un comentariu:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML