12 ianuarie 2009

Criza noastră greve are

Mâine angajaţii de la Dacia protestează împotriva taxei auto. Miercuri intră funcţionarii de la BCR în grevă, nemulţumirile lor fiind de natură salarială. Sunt curioasă să văd care-s următorii care o să protesteze sau o să facă grevă. În condiţiile actuale, ale mult discutatei crize economice, nu ştiu dacă greviştii o să rezolve ceva. Nu de-alta, dar abia-abia se mişca ceva înainte de criză, acum nu ştiu cine o să spună "Da, domnule, vreţi salarii mai mari, noi avem bani şi ca atare o să vă creştem salariile!"

Ultimă dată când cei de la Dacia au facut grevă, pentru mărire de salariu, au tras destul de mult de cei de la conducere, mai-marii uzinei nelăsându-se impresionaţi prea uşor. Taxa auto nu cred că se va reduce ca prin minune, doar pentru că vreo 8000 de angajaţi de la uzina de automobile din Mioveni o să protesteze mâine împotriva ei.
Oricum, criza o să treacă la un moment dat, dar problemele cu siguranţă vor rămâne. Oricând oamenii vor dori salarii mai mari, taxe mai mici, condiţii mai bune de trai...Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Un comentariu:

  1. urmatoarea care protesteaza sunt EUU!! As vrea sa vad cum traieste un guvernant cu salariul meu pe o luna,,,zau asa... :(

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML