21 august 2008

21 august-Teodora pleaca in Italia

Dimineata pe la 8 si ceva inimioara Teodorei va prinde aripi! Teo va zbura pentru prima data cu avionul si nu va afla decat mai tarziu, cand va mai creste. Poate sufletelul ei va tine minte experienta si ne va povesti si singura cum e sa fii printre nori! :)

Teodora pleaca cu mama ei la o clinica din Italia unde i se vor face analize si va fi programata pentru operatie. Din pacate, cei 30 000 de euro nu s-au strans inca. Dar stiti ceva? E uimitor cum o mana de om, asa ca Teodora, poate fi atat de puternica.

A trecut prin atatea pana acum, de la incubatorul de la Budimex pana la operatia de la Tg Mures si acum Italia. Si are de gand sa reziste, nu se va da batuta, pentru ca are multe de facut. E de-abia la inceput de drum. Numai ca, la fel ca orice inceput, e greu si are nevoie de ajutor. Si de data asta parintii nu mai sunt singurii care o pot ajuta, are nevoie de noi toti, fiecare dupa puterile sale.

Ajutati-o pe Teodora sa creasca mare si sa se bucure de norii pufosi vazuti prin geamul avionului si mai tarziu, cand Italia va fi poate o destinatie de vacanta si nu doar o sansa la viata!

P.S. : Conturile bancare aici. Cei care sunt din Mioveni si din apropiere, pot duce la bisericuta din lemn maculatura (ziare, reviste, carti, caiete, etc. ). Orice ajutor conteaza!Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

2 comentarii:

  1. Am trecut pe langa povestea Teodorei de multe ori. Nu pot sa spun ca nu m-a impresionat. Stiu insa ca suntmulti copii in aceeasi situatie si cred in forme de ajutor care sa modifice sistemul, nu in cele la care apelam din disperare. La inceput nu mi-am aplecat privirea prea atent, dar apoi am aflat mai multe despre povestea ei. Sper ca Dumnezeu sa o ajute pentru ca niciun copil si nicio mama nu merita sa treaca prin ce trec cele doua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sper si eu sa se faca bine. Intr-adevar, daca sistemul ar functiona cum trebuie, nimeni in situatia lor nu ar trebui sa apeleze la alte metode. Dar pana la un sistem bun, mai e ceva drum, iar copiii acestia au nevoie de ajutor de obicei imediat.

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML