23 iulie 2008

Pierdut umanitate, o declar nula!

Oameni care renunta la iubire pentru ca se tem de sentimente, de fericire sau de ei insisi.
Oameni care spun ca iubesc, insa inseala cu zambetul pe buze si considera ca sunt fideli atata timp cat se intorc la persoana iubita.
Oameni care fura iubitul/iubita prietenei/prietenului celei mai bune/celui mai bun, care se comporta cu familia si cu rudele mai urat decat s-ar comporta cu niste straini.
Oameni care pandesc momentul sa-ti bage mana in buzunar, sa-ti ia si ultima letcaie udata de sudoarea fruntii.
Oameni care in urma unei placeri de cateva clipe dau nastere unor copii nevinovati, ce vor creste fara mangaierea mamei si vocea ferma a tatalui.
Oameni care ajung sclavi pentru cateva hartii sau monezi facute sa fie cheltuite, oameni inconstienti care isi inchipuie ca banii rezolva totul.
Oameni care se prostitueaza fara sa aiba curajul sa recunoasca, care nu practica aceasta meserie pe trotuar, in vreun bordel sau in vreo masina, ci chiar sub ochii nostri. Baieti care cauta Ilene Cosanzene cu conturi grase in banca si fete care cauta Feti Frumosi cu muschi si bolizi in dotare, oameni care fac compromisuri zi de zi doar pentru ca seful i-ar da afara ca au indraznit sa gandeasca altfel.
Oameni care se iubesc cu jumatate de norma, pentru ca lucreaza cu norma mai mult decat intreaga si ajung acasa tarziu, istoviti si fara chef, fac sex pentru ca dragostea e doar in aparenta.
Copii pentru care internetul si telefoanele mobile tin loc de mama si de tata, pentru ca ai lor parinti uita sa mai plece de la birou sau muncesc in strainatate.
Oameni carora le e lene sa lucreze si fura si ucid si-si vand chiar propriii copii.
Oameni fara frica de Dumnezeu, care incearca sa-I ia locul in fiecare clipa.

Oameni?!? Ciudat cuvant! Cine stie ce mai inseamna "a fi om" sa ma lumineze si pe mine! Am impresia ca "omul" e o specie pe cale de disparitie!Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML