24 mai 2008

Poveste

Cum ajungem sa ne indragostim si ce este, de fapt, dragostea n-a aflat inca nimeni, dar o pilda ar putea fi urmatoarea poveste: “A fost odata un val care s-a indragostit de o stanca. Valul spumega si se rotea in jurul stancii, o saruta zi si noapte, o imbratisa cu bratele lui albe, o privea, o uda si-o implora sa vina cu el. O iubea si se spargea spumegand in jurul ei si astfel o surpa pe nesimtite. Toate astea pana cand, intr-o zi, ea a tipat si i-a cazut in brate. Si astfel n-a mai fost nicio stanca cu care sa se joace, pe care sa o iubeasca, la care sa viseze. Era doar o gramada de pietre pe fundul marii. Valul s-a intristat si a plecat sa caute alta stanca…”

O concluzie simpla ar fi ca apa e mai puternica decat stanca. Dar ce altceva ar putea sa mai insemne? O iubire pierduta, o deziluzie sau poate chiar viata tumultoasa si plina de neprevazut pe care o presupune dragostea. Lucrurile care se misca sunt mult mai tari decat cele neschimbatoare.
Incercati sa surprindeti mereu persoana iubita, pentru ca iubirea voastra sa nu se “sfarame” si sa se transforme in “pietre”( sau, mai rau, in rutina). Dragostea nu este un lac in care celalalt sa se poata oglindi, dragostea inseamna sa fii al celuilalt. Poate pentru totdeauna…

(culeasa de pe net)Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML