25 mai 2008

Plusenko-vision


A castigat Rusia,cu Dima. Sau cu Plusenko si Edvin Marton? Cu toti 3. Celebritatea patinatorului rus combinata cu maiestria cantaretului ungur la vioara au compensat lipsa de voce a lui Dima. El nu are o voce extraordinara, s-a mai chinuit acum 2-3 ani, nu mai stiu exact, sa castige Eurovisionul si numai vocea nu i-a fost suficienta. Anul acesta a tras lozul castigator pe seama celor doi care l-au acompaniat pe scena.

De cativa ani buni Eurovisionul s-a transformat, dintr-un concurs serios, care punea accentul pe voce si pe piese bune, intr-un circ politic si senzational. Politic pentru ca fiecare tara isi voteaza vecinii, senzational din cauza concurentilor, care au ajuns chiar sa intinda rufe pe scena. :))

Dupa mintea mea asta putina care nu concepe sa votezi tampenii si spectacole ieftine, primele 6 clasate ar fi fost acestea: Portugalia, Serbia, Islanda, Romania, Norvegia, Rusia. Dar cum nu se mai ia in calcul vocea si calitatea piesei, ci cine ce stie ce "secret combination(s)" ale cine stie carei "shady lady" pe care unul-altul incearca sa o convinga sa "believe" in el, ce sa mai zic?

Senzationalismul candva mic a rasturnat Eurovisionul candva mare. :)) Europa voteaza cum i se nazare, de la hard-rock la manele, de la rochii de seara la dezbracate, de la oameni seriosi la paiate si animatoare. Probabil ca o sa castige vreodata si Romania, dar pentru asta va trebui sa concureze Dan Diaconescu, live si in direct, extraordinar de senzational. =))Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML