04 aprilie 2008

Ploua,ploua,ploua,vreme de...conferinte! :p

Daca soarele se cam ascunde de noi zilele astea si evenimentele neprevazute lipsesc,nu-i problema,presei ii raman evenimentele anuntate,prevazute:conferintele.


Doar nu credeati ca pe cei de la PNL i-a apucat brusc marinimia de vor sa le rezolve situatia celor trei batrane din Valea Danului care au stat,nevinovate,13 ani in spatele gratiilor? Sau ca brusc sunt ecologisti si le pasa de mediu si de locuitorii din Baiculesti pe care ii paste pericolul unei gropi de gunoi la vreo 100 m de casele lor?

Cei de la PSD sunt si mai "cuminti" si nu dau nicio sansa contracandidatului portocaliu,Cristian Boureanu,la sefia Consiliului Judetean Arges,pe motiv ca "doar nu credeti ca oamenii o sa voteze pe cineva care nu e din judetul lor!" Si uite asa,usor-usor,intram in precampanie si apoi in campania pentru scaunele primariilor. Chiar ma intreb cine o sa mai stea la rand la osul primariei din Mioveni,pe langa cei doi deja anuntati,actualul primar-Ion Georgescu si eternul clasat pe locul al II-lea,Constantin Iordan!

Subiectul majoritatii conferintelor de presa din ultima vreme si care vor urma este anuntarea candidatului partidului respectiv fie la vreo primarie,fie la sefia Consiliului Judetean,fie in parlament. Asa ca,atentie presa: inarmati-va cu pixuri,agende,camere foto/video,dar mai ales cu rabdare si intrebari bune! Printre randuri puteti gasi si un subiect care sa aiba valoare de stire! ;))

Nu stiu voi,dar eu pana acum nu am auzit de "fractura de stres"! :-? Si totusi aceasta este boala de care sufera mijlocasul Catalin Doman,dupa spusele antrenorului FC.Arges,Dragos Radu. Reprimit la antrenamente,Doman isi da toata silinta si poate,cine stie,il vom vedea duminica evoluand in "derby-ul campionatului",FC.Arges-Gaz Metan Medias.

Cu parere de rau trebuie sa va informez urmatoarele: nu stiu daca sa compatimesc sau sa am o repulsie totala fata de presa locala! De ce spun asta? Pentru ca o gasesti acolo unde nu te-ai astepta,la subiecte care nu prezinta interes major. Ati putea sa spuneti ca astea sunt subiectele,daca nu au altele,ce sa faca?


Sa ia atitudine! Sa nu mai fie senzationalista si servila,sa nu se mai complaca in situatia in care se afla acum,sa invete sa se finanteze singura,nu din precampanii si campanii electorale! Politica ar trebui sa fie ultima ei resursa,pentru ca presa ar trebui sa fie caine de paza,nu caine cu botul pe labe! Dar poate ca eu mai am de mancat si de crescut,poate ca nu stiu inca multe si mai am de invatat,poate ca sunt idealista,cum mi s-a mai spus si peste tot in presa e la fel!

Ramane de vazut,nu? Nimeni nu s-a nascut invatat si doar pentru ca intr-un oras ca Pitesti-ul presa e asa cum e,nu inseamna ca trebuie sa generalizam! Imi mai pastrez inca o doza de optimism! :pSubscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML