25 martie 2008

25 martie,ziua excelentei in comunicare

Excelenţa în comunicare este celebrată pentru prima oară anul acesta, pe data de 25 martie, la Becker Brau Live Music (Turturelelor nr. 11), când va avea loc Balul IAA, locul în care toată industria de comunicare din România va petrecere sub acelaşi acoperiş şi în care se vor decerna premiile IAA Excellence Awards.

de Andreea Pavel

Pe data de 25 martie 2008 la Becker Brau Live Music (Turturelelor nr. 11) va avea loc Balul IAA.

Cu această ocazie, IAA România va aduna sub acelaşi acoperiş, la cea mai mare petrecere a anului, întreaga industrie de comunicare din România. De asemenea, în cadrul Balul IAA va avea loc pentru prima oară decernarea premiilor IAA Excellence Awards.

Balul IAA se adresează tuturor, indiferent de rang, poziţie sau vechime. Indiferent dacă vin din companii, agenţii, case de producţie, media etc, cu toţii sunt bineveniţi la acest eveniment unic pentru întreaga industrie de comunicare.

Odată cu acest eveniment, IAA va deschide în România Premiile de Excelenţă IAA. IAA Excellence Awards sunt o iniţiativă pe termen lung a actualului Consiliu Director şi a Senatului IAA, care îşi propun să dea recunoaştere publică acelor persoane care prin acţiunile lor în industria de marketing şi comunicare au dovedit o prestaţie profesională şi etică la nivel de excelenţă, au creat un impact pozitiv şi au devenit exemple de urmat.

Premiile de Excelenţă IAA vor fi acordate pe baza nominalizărilor venite din partea oamenilor din industrie. Orice companie membră IAA poate nominaliza persoane şi fapte, completând formularul de nominalizare şi trimiţându-l către office@iaa.ro până la 20 martie 2008. Pentru mai multe detalii despre Premiile de Excelenţă IAA şi pentru formularul de nominalizare daţi click aici.


sursa www.iaa.ro

Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML