Panoramice bucureştene

12 mai 2014

Vedere din Orăşelul Copiilor

Parcul TineretuluiParcul Carol-Monumentul Eroilor

O seară hai-hui prin centrul vechi

Fântâni în Orăşelul Copiilor

6 comentarii:

Roxana B. spunea...

Vai, Crengu, dar tu faci niste poze superbe! Era un concurs, "Ochiul Magic", daca nu ma insel... trebuia sa participi :)

Crengu spunea...

Eeee, hai sa nu exageram. :) Conteaza si aparatul. Cat despre concursuri, chiar nu-mi sta mintea la ele. Am un blog foto, imi ajunge, ca asa "des" postez pe el... :D

Tina spunea...

Apai tu, cu un aparat simplu faci asa poze, nu-mi imaginez ce ar iesi daca ai avea unul super profesional. Poze minunate.
Apropo, azi mi-a revenit din deplasare aparatul foto. L-am trimis la reparatii pe garantie prin ianuarie si abia azi s-a intors. Uf, credeam ca l-am pierdut definitiv. Sunt mega incantata, acum ca mi-am luat si o lentila mai performanta.

Crengu spunea...

Tina-Iti multumesc si tie pt aprecieri. Intr-adevar, nu am un DSLR si nici nu-mi doresc unul, din cauza marimii. Mult timp am avut un Sony DSC H2, care la un moment dat mi-a devenit cam maricel si din cauza de copil, am inceput sa-mi doresc ceva care sa m-ajute mai mult la pozele in miscare. Asa ca acum am un Canon G12, pe care inca n-am apucat sa-l explorez la maxim. Si nu-ti inchipui ca-l folosesc pe manual, n-am ajuns asa departe.

Poi cu aparat proaspat reparat si lentila nou-nouta, ehee, abia astept sa ne arati ce poti face cu ele. :D

Liliana spunea...

Ce faine sunt pozele!
ce ma bucur, Bucurestiul este inca verde, sau cel putin asa pare!

Crengu spunea...

Liliana, da, Bucurestiul inca n-a fost inghitit de tot de betoane. Sper sa nici nu fie! :D

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS