06 martie 2012

Hai-hui prin inimă şi minte

Ei bine, astăzi se împlinesc patru ani de când mi-am făcut blog pe blogspot. Înainte avusesem unul pe yahoo şi apoi o perioadă am fost colaboratoarea lui Adrian Vlasă. De curând am recitit pe la el câte ceva din ce scriam atunci şi mi-am amintit cum eram, cum gândeam...

Aşa cum spuneam, se împlinesc 4 ani. Scriam des la început, din pasiune, pentru puterea cuvintelor, despre multe. Cu timpul am scris tot mai rar, tot din pasiune, dar despre mai puţine.Am învăţat atât cât am putut, nu ştiu dacă mult sau puţin, cum nu ştiu nici dacă cei care m-au citit au rămas cu ceva de la mine. Încă mai cred în puterea cuvintelor. Aşternute - pe o coală albă, de hârtie sau pe una virtuală - sau rostite, au o forţă imensă. Cam ca în povestea dintr-un articol pe care l-am citit de curând.

Poate că într-un viitor nu foarte îndepărtat voi renunţa să mai scriu pe aici. Din... multe motive. Cel mai important? Oricât m-am străduit, nu (cred că) am învăţat să folosesc aşa cum ar trebui puterea de care vorbeam mai sus. Şi atâta timp cât ajung să mă plafonez, iar scopul blogului (şi-al meu, până la urmă) ajunge să se reducă la zero, orice alt efort e în zadar. Poate. Până la acel moment, însă, va trebui să mă mai suportaţi puţin.


La mulţi ani, blog!?!Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!
Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML