14 octombrie 2011

Ce valorează mai mult?

O susţinere necondiţionată, o vorbă bună nu doar la nevoie, un compot făcut şi dăruit cu dragoste sau nişte bani pentru care într-un final ţi se cere socoteală? Iniţial, despre asta vroiam să scriu. Din nou despre oameni, despre statuturi, pretenţii şi idei despre "valoare". Sau măcar unele dintre ele. Vroiam să scriu despre cât de mică şi neputincioasă mă simt uneori, despre cât de multe lipsuri am realizat (din nou) că am, dar şi despre cât de mult pot să fiu.

Apoi am dat de această postare, am cugetat la mine şi la ceilalţi. Şi am hotărât iar, pentru a nu ştiu câta oară, să-i las pe restul deoparte, să-i iau exact cum se oferă, chiar dacă nu-i deloc uşor şi să-mi văd mai departe de drum, aşa, "mică, neputincioasă, anonimă şi tăcută" cum sunt. Pentru că viaţa, scurtă sau lungă, cum va fi, din fericire mi- e plină.

Aş putea face o listă cu ce am, dar e mai importantă una cu ceea ce sunt. Sau ce şi cum vreau să fiu. Chiar dacă şi ceea ce am şi ceea ce sunt mâine ar putea să nu mai existe...Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!
Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML