Din 18 septembrie se pune iar pariu pe prietenie!

12 septembrie 2011

Cu părere de rău că nu voi putea fi acolo, vă anunţ că se deschide un nou sezon de muzică şi poezie. Pentru cei care nu aţi mai fost, vă garantez că merită să încercaţi, cei deja "fideli" ştiu ce au de câştigat. :)


Oficial, invitaţia arată aşa şi spune cam aşa:

Pariu pe Prietenie - duminică 18 septembrie 2011, ora 17:00 - Clubul Mojo - Brit Room-Maraton de folk şi poezie

Pariurile se câștigă sau se pierd, pariurile se fac din ambiție, din orgoliu, din plictiseală sau că așa e la modă. De peste doi ani, noi pariem pe cultură și câştigăm de fiecare dată.

Celor care au simţit lipsa Pariurilor pe timpul verii, le dăm numai veşti bune: pe 18 septembrie, de la ora 17:00 deschidem ediţia de toamnă - iarnă a Pariului pe Prietenie, la Clubul Mojo - Brit Room. Mansarda de la Mojo a fost total refăcută, aşa că veţi avea surpriza de a descoperi un spaţiu organizat altfel, cu mult mai încăpător şi primitor.

Cum ar putea începe Pariul pe Prietenie altfel decât în forţă printr-un maraton de folk şi poezie.

Din programul primei întâlniri:

Dan Vană - recital
Camelia Radulian - fragment din spectacolul muzical-coregrafic Rug în Octombrie
Daniel Iancu - recital
Andreea Nedelcu şi Dan Săndulescu minirecital
Sorin Poclitaru - lansarea volumului de poezii "Inimă cu un pol", iniţiativă susţinută de Puiu Creţu, Ovidiu Mihăilescu, Cristi Corcioveanu, Walter Ghicolescu, Adrian Bezna, Vasile Mardare şi lista rămâne deschisă, pentru că surprizele nu se opresc aici.

Iar scena va rămâne deschisă până la epuizarea timpului pus la dispoziţie de Clubul Mojo - Brit Room prin intermediul gazdei noastre Mihai Paveliu, mai exact până la ora 22:30.

Organizatorii evenimentului: Clara Mărgineanu, Tatiana Ojog, Sorin Teodoriu, Ştefan Ciobanu, Ştefan Tivodar, Alex Turcu (nou partener al Pariului) şi nu în ultimul rând site-ul www.bocancul-literar.ro

Locaţia: Mojo Music Club: Bucureşti, str. Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de Magazinul Cocor.

Intrarea liberă, fără rezervări telefonice.

Niciun comentariu:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS