Anunţ de angajare!!!

22 aprilie 2010

Detalii aici. :)Inedit, nu? Cu siguranţă se poate face unul şi pentru fete. Şi asta pentru că, odată căsătoriţi, amândoi soţii trebuie să îşi asume evoluţia relaţiei şi familiei lor. Din păcate, unii/unele văd probleme acolo unde de fapt nu sunt şi renunţă mult prea uşor la angajamentul pe care şi l-au luat faţă de partenerele/ partenerii lor.

Dacă oamenii ar învăţa să-şi asume rolurile ca atare şi nu ar mai căuta fericirea acolo unde nu e, dacă oamenii ar învăţa să crească cu adevărat şi nu ar mai fi egoişti, dacă şi dacă... poate lumea asta ar fi un loc mai bun. Atâta timp cât mulţi se plâng, dar puţini iau atitudine, atâta timp cât continuăm să vedem paiul din ochiul celui de lângă noi, nu şi bârna din al nostru, nimic nu se va schimba!

Şi e nevoie doar de voinţă! Dar staţi, oamenii sunt prea comozi ca să-şi permită să vrea şi să lupte cum se cuvine! Preferă compromisurile, minciunile, manipulările!

"Ce vremuri! Ce moravuri!" (Cicero)

Un comentariu:

Anamaria spunea...

"Degeaba umblati cu nasul pe sus ca tot vi se vad cururile" e o replica foarte buna din piesa de teatru "Amadeus" (o adevarata provocare actoriceasca) ce se muleaza ca o manusa pe caracterul uman. De multe ori privim in ograda celuilalt, in loc sa ne facem treburile din a noastra. Nici peste 20 de ani romanii nu vor invata ca pentru fiecare exista un loc sub soare si merita sa luptam pentru a ne trai visul.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS