Tineret, mândria ţării!

16 martie 2009Jos pălăria, Tudor Chirilă!

Când eşti un anonim din mulţime, nimic din ce spui nu are ecou. Când eşti un idol al tinerilor, toate au un rezultat. Acum nu-mi mai rămâne decât să sper că vor asculta cât mai mulţi şi vor băga la cap!

Da, poate că vor fi oameni care vor spune "Domne', Dumnezeu ce loc are în scrisoarea asta?" Dar tinerilor din ziua de azi nu le poţi vorbi despre Dumnezeu, despre Biblie, îţi vor spune că eşti nebun. Şi asta pentru că nu aşa au fost crescuţi, nu au avut exemple în familie. Tinerilor trebuie să le vorbeşti pe limba lor, să te faci una cu ei, să te pui în locul lor, dacă vrei să-i salvezi, ceea ce mi se pare că şi face Tudor Chirilă.

E drept că poate ar trebui să facă mai mult sau să se implice mai mulţi, dar schimbarea nu se va face niciodată dintr-o dată, ci doar din aproape în aproape. Altfel, şocul pe care ea îl va produce va fi prea mare şi va avea exact efectul invers celui aşteptat.

Ascultaţi, cugetaţi, reflectaţi! Gândiţi-vă la ceea ce sunteţi, dar mai ales la ceea ce vreţi să fiţi şi acţionaţi în consecinţă!

2 comentarii:

Geocer spunea...

Si unde mai pui ca exemplul lui Chirila a fost urmat sid e altii :
http://www.piticigratis.com/2009/03/scrisoare-catre-liceeni/

Crengu spunea...

Mda, vazut, citit si...cam atat. :) Sa-i fie de bine! Era normal sa apara si o alta abordare decat cea a lui Chirila.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS