DA!

12 iulie 2008


Uneori mi-e teama de viitor, de tine, de mine, de noi.
Uneori cad, cateodata in picioare, alteori merg de-a busilea, ca un bebelus... uneori solul mi-e prieten bun...vorbim, analizam, reflectam, ma ajuta sa-nteleg ce-am gresit, ma tine in brate si ma dojeneste, apoi ma ajuta sa-mi desfac aripile si sa zbor... si asa invat sa ma ridic.
Uneori privesc in trecut mai mult decat ar trebui, iau aminte la ce-am fost, apoi ma gandesc la ceea ce vreau sa fiu si ridic ochii spre cer.
Uneori uit, uneori imi amintesc, cateodata plang si-apoi rad.
Uneori ma cert, lupt, nu-mi plac lucrurile nelamurite sau oamenii nehotarati. Alteori ma sperie determinarea de care poate da dovada cineva.
Uneori dau sfaturi, alteori primesc... uneori sfaturile mele nu raman doar teorie, alteori dureaza ani pana cineva realizeaza ca l-am invatat de bine... intr-un final nimeni nu urmeaza un sfat pana nu se da cu capul de sus ca sa-l vada pe cel de jos... uneori e mai bine mai tarziu decat niciodata.
Cateodata regret, dar uneori ma bucur ca am ce regreta, ca am trait din plin tot ce s-a ivit.
Uneori am iubit si urat deopotriva, cateodata am renuntat la mine in favoarea altcuiva.
Candva am dat tot, chiar si ceea ce nu am avut. Mai am ce sa dau? Eu cred ca da! Sufletul e un izvor nesecat. Mai oboseste cateodata, se mai opreste din curs, mai sta putin la umbra, isi ia o palarie de soare si-un ulcior cu apa si porneste din nou la drum. Minunat lucru sufletul omului!

Asa ca asteapta-ma, vin imediat! Doar ce-mi trag rasuflarea la umbra unui pom! Uite si ulciorul, il iau la spinare, ma ridic si alerg spre tine! Ai rabdare, nu vreau sa ma impiedic si sa cad iar, vreau sa ajung teafara la tine! DA, in curand voi fi mult mai mult decat am fost vreodata, in curand voi fi capabila de mult mai multe decat am crezut! Asteapta-ma o clipa, asteapta-ma un minut, asteapta-ma o ora sau poate o zi, o saptamana sau poate o luna sau un an! Si eu te caut de-o viata!

P.S.: Visele-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer! Cateodata le mai acord ingrijiri medicale, cateodata le schimb, dar de fiecare data bat mai tare si ma inalta tot mai sus!

Niciun comentariu:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS