Jurnalul unui copil nenascut

10 aprilie 2008

***Viata are prioritate!!!


5 octombrie: Astazi a inceput prima mea zi de viata. Parintii mei inca nu stiu, dar eu deja exist. Si voi fi fetita. Voi avea parul blond si ochii albastri. Deja este stabilit aproape totul, chiar si faptul ca voi iubi florile.

19 octombrie: Unii sustin ca eu nu sint inca o persoana reala, ca numai mama exista. Dar eu sint o persoana reala, tot asa cum o firimitura de piine este totusi paine adevarata. Mama exista. La fel si eu.


23 octombrie: Acum tocmai a inceput sa mi se deschida gurita. Ginditi-va, peste aproximativ un an de zile voi ride, iar mai tirziu voi vorbi. Stiu care va fi primul cuvint pe care-l voi spune: MAMA.


25 octombrie: Azi a inceput sa-mi bata inima de una singura. De acum incolo ea va bate incetisor pentru tot restul vietii, fara ca vreodata sa se opreasca pentru a se odihni! Iar dupa multi ani va obosi. Se va opri si dupa aceea voi muri.


2 noiembrie: Cresc cite putin in fiecare zi. Incep sa mi se formeze miinile si picioarele. Dar trebuie sa mai astept mult timp pina cind aceste picioruse ma vor inalta spre bratele mamei si pina cind aceste minute vor putea culege flori si il vor putea imbratisa pe tata.


12 noiembrie: La miini incep sa mi se formeze degetelele. Asa mici, sint de-a dreptul caraghioase! Cu ele voi putea mingaia parul mamei.


20 noiembrie: Abia astazi doctorul i-a spus mamei ca eu exist aici, sub inima ei. Oh, cit de fericita trebuie sa fie! Esti fericita, mami?


25 noiembrie: Mami si tati probabil ca se gindesc ce nume sa-mi puna. Dar ei nici macar nu stiu ca sint fetita. Vreau sa ma cheme Cati. Doar sint mare deja.


10 decembrie: Imi creste parul. Este moale, stralucitor si matasos. Ma intreb cum este oare parul mamei?


13 decembrie: Acum aproape ca pot sa vad. In jurul meu este intuneric. Cind mami ma va scoate in lume, in jur vor fi pretutindeni soare si flori. Dar, mai mult decit orice, vreau s-o vad pe mami. Cum arati, mami?


24 decembrie: Oare mami aude ticaitul inimii mele? Unii copii vin pe lume putin bonavi. Inima mea insa este puternica si sanatoasa. Bate intruna: tic-tac, tic-tac. Mami, vei avea o fetita sanatoasa.


28 decembrie:

Astazi mama mea m-a ucis...(preluat de pe blogul 360 al unei colege; merci,Andreea! :* )


Un comentariu:

frantuzoaica spunea...

"de rien" :p ti se par cunoscute aceste doua cuvintele? hi hi

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS